Birth list

Kies in een paar klikken jouw favoriete geschenkje(s). De geschenkjes werden zorgvuldig door de ouders geselecteerd. Je kan bij het uitchecken een persoonlijk berichtje achterlaten voor de ouders en hun babietje. Wij zorgen ervoor dat de door jouw gekozen items en berichtjes zo snel mogelijk aan de ouders worden overgemaakt!

Baby op komst?

Dan wensen we je nu al een dikke proficiat!
Bij een geboorte komt heel wat kijken. Je hebt ook veel spullen nodig.
Vermijd “foute” kadootjes en vertel jouw vrienden en familie waarmee ze je echt blij maken. Een lijstje is daarom super handig!
Vaak is het leuk een (extra) lijstje te hebben met de hipste baby-musthaves. Dan ben je bij Studio Aimée aan het juiste adres. Je kan bij ons jouw lijstje volledig online samenstellen of je kan even langskomen. Zo kunnen wij de tijd nemen om jullie persoonlijk te begeleiden. Familie en vrienden kunnen makkelijk online een kadootje bestellen en wij leveren ze gratis bij jullie thuis. Uiteraard zijn ze ook welkom in onze winkel. Lijstjes zijn online enkel toegankelijk met een paswoord en login. Je ontvangt deze meteen na het samenstellen van je lijstje.

Onze voorwaarden

We vragen een minimum van 10 artikelen (geen minimum bedrag). Je kan je lijstje ook aanvullen met kadobonnen.
Aankoopverplichting voor: kleding, seizoensgebonden artikelen, speciaal voor jou bestelde artikelen, outlet en sales items. Voor alle andere items geldt GEEN aankoopverplichting.
Na het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een kadobon t.w.v. 10% op alle verkochte artikelen (minimum van 10 verkochte artikelen). Deze bon blijft geldig.
Ook krijg je een jaar lang 10% korting op al je aankopen (niet geldig op sales en outlet, niet cumuleerbaar met andere kortingen).

Online samenstellen van je lijstje

Doorloop rustig onze site, plaats alle items die je op je lijst wenst in het winkelmandje. Bij het uitchecken geef je de couponcode GEBOORTELIJST (hoofdletters) in. (Deze code geeft een korting van 100%).
Je kiest voor betalen (het bedrag is 0 euro) . Zo, je hebt nu net je lijstje aangelegd. Binnen 24 uur nemen we je contact met je op.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Kom even langs in onze winkel of mail ons even op info@studioaimee.com. Blijf je graag op de hoogte van onze laatste nieuwtjes?
Volg ons dan Facebook, Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Dan wensen we je nog een fijne zwangerschap toe en hopelijk tot snel!!